''Op een gegeven moment moet je ook wel gaan vernieuwen''

0
''Op een gegeven moment moet je ook wel gaan vernieuwen''

Nadine Noordam kwam de afgelopen keren uit voor Oranje O23. De middenveldster en aanvoerster van ADO Den Haag is van mening dat Nederland 'goed bezig'.

"We ontwikkelen ons goed als land zijnde. Het afgelopen jaar hebben we op het WK gestaan, de Olympische Spelen komen eraan, de EK-kwalificatie gaat goed", zegt ze in de uitzending van Haaglanden Voetbal. Zelf komt ze dus uit voor Oranje O23.

"Ik denk dat het alleen maar goed is om te spelen met de beste speelsters Onder de 23. Ik denk dat je daar alleen maar beter van wordt. Er zitten goede speelsters bij. Voor de toekomst is het natuurlijk ook belangrijk voor het 'echte' Nederlands elftal", geeft Noordam aan. De middenveldster vindt dat het goed is dat ze bij het 'grote' Oranje steeds vaker kijken naar de jeugd.

"Als er iemand geblesseerd raakt, is de kans groot dat er iemand vanuit Oranje O23 mee mag. Dat is alleen maar goed. Er zitten ook al wat oudere speelsters in het Nederlands elftal. Op een gegeven moment moet je ook wel gaan vernieuwen. Dan krijgen meiden als Katja (Snoeijs) en Aniek (Nouwen) de kans. Dat is mooi", aldus Noordam.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!