Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

0
Het programma van 17 november: Women's Football Weekend

Het is vandaag zondag 17 november en na een interlandperiode is het weer tijd voor competitievoetbal! Vandaag staan er weer enkele wedstrijden waarin Nederlanders in actie kunnen komen op het programma. Wij zetten de duels voor je op een rijtje!

In Engeland vindt dit weekend het Women's Football Weekend plaats. Er staan dan ook veel toppers op het programma. Zo neemt Iris Achterhof het met Durham op tegen London Bees. In Manchester vindt het treffen tussen City en West Ham United plaats, een speciaal duel voor Tessel Middag, die een verleden heeft bij City en nu bij West Ham speelt.

In de Nederlandse Eredivisie wordt speelronde 8 afgesloten met de wedstrijd tussen PSV en SC Heerenveen, waarna het Engelse voetbalfeest losbarst. Zo treft Danique Kerkdijk (Brighton & Hove Albion) Birmingham City en gaat Jackie Groenen met Manchester United op bezoek bij Chelsea.

Ook Nadine Hanssen (Aston Villa) en Vanessa Susanna (London City Lionesses) komen in actie. Maxime Bennink neemt het met Reading op tegen het Bristol City van Vita van der Linden, terwijl in Liverpool de Merseyside-derby tussen Liverpool en het Everton van Kika van Es en Inessa Kaagman op de planning staat. 

Ook in Londen vindt er een derby plaats. In het Tottenham Hotspur Stadium spelen Tottenham Hotspur (Siri Worm) en Arsenal (Vivianne Miedema, Jill Roord en Daniëlle van de Donk) tegen elkaar.

Het programma van 17 november:
13:00 Durham (Achterhof) - London Bees
13:30 Manchester City - West Ham United (Middag)
14:30 PSV - SC Heerenveen
15:00 Brighton & Hove Albion (Kerkdijk) - Birmingham City
15:00 Chelsea - Manchester United (Groenen)
15:00 Coventry United - Aston Villa (Hanssen)
15:00 Crystal Palace - London City Lionesses (Susanna)
15:00 Reading (Bennink) - Bristol City (Van der Linden)
16:00 Liverpool - Everton (Van Es, Kaagman)
16:00 Tottenham Hotspur (Worm) - Arsenal (Van de Donk, Roord, Miedema)

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!