Blessures bij Excelsior Barendrecht: ''Enorm vervelend voor de meiden''

0
Blessures bij Excelsior Barendrecht: ''Enorm vervelend voor de meiden''

Excelsior Barendrecht nam het vrijdagavond op tegen FC Twente. Dat deed de ploeg van trainer Richard Mank met een groot aantal afwezigen. Zeven speelsters ontbraken wegens blessures.

Lianne Bruijs en Joy Kersten zullen voor langere tijd afwezig zijn bij Excelsior Barendrecht. Bruijs heeft haar knieband gescheurd en wacht een revalidatie van 10 tot 12 maanden. De ernst van de blessure van Kersten is nog niet vastgesteld, maar oefenmeester Mank kan voor een langere periode niet over haar beschikken.

Verder konden Isa Pothof en Senna el Messaoudi afgelopen vrijdag niet in actie komen. Positiever nieuws is er rondom Nadine de Breij. Zij kampt al vanaf mei met klachten aan een enkel, nadat ze 1,5 jaar geleden haar enkel brak. De Breij hoopt komende week de training te hervatten. Daarnaast ontbraken Marthe van Erk en Michelle Oussoren. Zij zijn er, zo hoopt Mank, vanaf januari weer bij. 

"Enorm vervelend voor de meiden zelf en ons team, maar elke week zijn deze meiden gewoon op de club, om onderdeel te blijven van het teamproces", geeft Mank aan. "Dat is een compliment waard voor deze kanjers, waar ik enorm trots op ben, net zoals op ik op alle 24 meiden ben."

"Gelukkig hebben wij een brede selectie en beschikken we over een prima beloftenteam, dus kunnen we het opvangen", aldus de oefenmeester van Excelsior Barendrecht.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!