Het programma van 16 november: Krakers in Frankrijk en Duitsland

0
Het programma van 16 november: Krakers in Frankrijk en Duitsland

Het is vandaag zaterdag 16 november en na een interlandperiode is het weer tijd voor competitievoetbal! Vandaag staan er weer enkele wedstrijden waarin Nederlanders in actie kunnen komen op het programma. Wij zetten de duels voor je op een rijtje!

De voetbaldag begint om 13:00 uur. In Noorwegen staan de laatste competitiewedstrijden op het programma. Sherida Spitse en Maruschka Waldus gaan met Vålerenga tegen Arna-Bjørnar strijden voor de tweede plaats in de competitie. Het Sandviken van Marije Brummel speelt tegen Røa voor de derde plek.

In Duitsland vinden de achtste finales van de DFB Pokal plaats. Myrthe Moorrees en Pia Rijsdijk (SC Sand) gaan op bezoek bij Werder Bremen, terwijl in München de topper tussen het Bayern van Jacintha Weimar en Lineth Beerensteyn, en het VfL Wolfsburg van Dominique Bloodworth op het programma staat.

Anouk Dekker komt vanmiddag met Montpellier in actie tegen Olympique Marseille, terwijl Pink Bari (Corina Luijks) het opneemt tegen Fiorentina. Vanavond staat in Frankrijk de kraker tussen Olympique Lyon en Paris Saint-Germain op de planning. In het Groupama Stadion wordt om 17:30 uur afgetrapt.

Het programma van 16 november:
13:00 Arna-Bjørnar - Vålerenga (Spitse, Waldus)
13:00 Røa - Sandviken (Brummel)
14:00 Werder Bremen - SC Sand (Moorrees, Rijsdijk)
14:00 Bayern München (Weimar, Beerensteyn) - VfL Wolfsburg (Bloodworth)
14:30 Olympique Marseille - Montpellier (Dekker)
14:30 Pink Bari (Luijks) - Fiorentina
17:30 Olympique Lyon (Van de Sanden) - Paris Saint-Germain

Foto via: Jasmina Schweimler

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!