Veurink verlengt: ''Onze ambities zijn groot, onze jacht gaat door'' Assistent-bondscoach Veurink blijft OranjeLeeuwinnen trouw Definitieve selectie Oranje O17 voor oefenwedstrijd tegen België bekend Uitslag | FC Twente wint in inhaalwedstrijd van VV Alkmaar BREAKING | PSV gaat jaar langer door met hoofdtrainer Luiten

Van den Berg hoopt op Oranje: ''Zie het onder Wiegman niet snel gebeuren''

( 0 reacties)
Van den Berg hoopt op Oranje: ''Zie het onder Wiegman niet snel gebeuren''

Mandy van den Berg hoopt nog altijd op een terugkeer bij de OranjeLeeuwinnen. De verdedigster verloor tijdens het gewonnen EK van 2017 haar plaats bij Oranje en kwam sindsdien niet meer in actie voor de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman.

"Het voelt voor mij niet alsof ik het EK heb gewonnen", is Van den Berg eerlijk in gesprek met de Volkskrant. De verdedigster heeft genoten van het team en 'de betekenis van het toernooi voor vrouwenvoetbal'. "Die trots en blijheid voel ik alleen niet voor mezelf."

Van den Berg zou graag willen terugkeren bij Oranje, haar grootste passie. Maar is dat ook reëel? "Ik zie het onder Sarina Wiegman niet snel gebeuren. Dat heeft ze ook aangegeven", aldus de verdedigster.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!