Snoeijs maakt debuut voor Oranje: ''Dit is wel de bevestiging''

0
Snoeijs maakt debuut voor Oranje: ''Dit is wel de bevestiging''

Katja Snoeijs kreeg in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije iets waar ze al langere tijd op hoopte: de spits maakte haar debuut voor de OranjeLeeuwinnen. Tegen Slovenië bleef de aanvalster negentig minuten op de bank.

"Het was natuurlijk een mooi moment", blikt Snoeijs terug op haar debuut. "Je geniet er zeker wel even van, maar je schakelt ook wel weer snel om. De knop omzetten was wel makkelijk. Het is toch een moment, maar je wil altijd vooruit kijken. Nog steeds geniet ik er wel van, maar je focust toch wel weer snel op de volgende wedstrijd", geeft de spits aan.

Ze had na haar debuut contact met het thuisfront. "Ik kreeg een hoop berichtjes. Dan blijf je er wel een beetje in hangen. We hadden de volgende dag een vrij moment, dus toen heb ik mijn ouders gezien. Daarna gaat de focus op de volgende wedstrijd, ook voor de rest van de groep."

Haar debuut is voor Snoeijs de bevestiging dat ze goed bezig is. "Voor mezelf is dit heel fijn. Dit is wel de bevestiging dat ik me goed aan het ontwikkelen ben, dat ik er nu vanaf het begin bij heb mogen zitten en dat ik mijn eerste minuten nu wel heb mogen maken na twee jaar. Dit was een mooie afsluiting van 2019 met Oranje. We hebben nog een paar weken met PSV dit jaar, daar neem ik dit lekkere gevoel mee naar toe."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!