KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Wiegman krijgt lachers op haar hand: ''Ga drie maanden niks doen''

( 0 reacties)
Wiegman krijgt lachers op haar hand: ''Ga drie maanden niks doen''

Het jaar zit erop voor de OranjeLeeuwinnen. Dinsdag speelde ploeg van bondscoach Sarina Wiegman de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Slovenië en dat was de laatste interland van 2019. Het duurt lang voordat de Leeuwinnen weer bij elkaar komen.

"Ik ga drie maanden niks doen", grapte Wiegman dan ook bij de persconferentie. Zij en haar staf blijven de speelsters de komende maanden volgen. "Het is voor het eerst dat we speelsters zo lang niet zien. We hadden altijd een interlandperiode in januari, waarbij geen officiële wedstrijden worden gespeeld maar waar je wel heel veel met je team kan doen", geeft de bondscoach aan.

Die periode valt nu weg. "Dat vind ik hartstikke jammer. Maar daar hebben we mee te dealen", zei Wiegman. "We blijven de speelsters goed volgen. We zullen in contact blijven met ze. Verder zijn we bezig met de voorbereiding op de Olympische Spelen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!