OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

Wiegman na laatste interland van 2019: ''Dat maakt me trots''

0
Wiegman na laatste interland van 2019: ''Dat maakt me trots''

Het interlandjaar van de OranjeLeeuwinnen zit erop. Dinsdagavond speelde de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman tegen Slovenië en sloot het het jaar af met een 4-1 zege.

"Het bijzondere voetbaljaar van 2019 afsluiten met winst in een bomvol stadion vol enthousiaste supporters, wat een feest", reageert de bondscoach via sociale media. Wiegman is blij met de support van de fans, zo geeft ze aan.

"De massale steun van alle fans blijft bijzonder en maakt me trots. Dank daarvoor!", schrijft ze onder meer. De bondscoach kijkt nu weer vooruit naar volgend jaar, waarin onder meer de Olympische Spelen op het programma staan: "Weer zes belangrijke punten en stappen gezet met het team. Op naar 2020!"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!