Uitslag | PSV, FC Twente en SC Heerenveen winnen returns Eredivisie Cup Ajax-fans eerste kwartier stil in topper tegen PSV als protest Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan'' FOTO | De Graaf maakt rentree bij West Ham United na zware knieblessure Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

Wiegman na laatste interland van 2019: ''Dat maakt me trots''

( 0 reacties)
Wiegman na laatste interland van 2019: ''Dat maakt me trots''

Het interlandjaar van de OranjeLeeuwinnen zit erop. Dinsdagavond speelde de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman tegen Slovenië en sloot het het jaar af met een 4-1 zege.

"Het bijzondere voetbaljaar van 2019 afsluiten met winst in een bomvol stadion vol enthousiaste supporters, wat een feest", reageert de bondscoach via sociale media. Wiegman is blij met de support van de fans, zo geeft ze aan.

"De massale steun van alle fans blijft bijzonder en maakt me trots. Dank daarvoor!", schrijft ze onder meer. De bondscoach kijkt nu weer vooruit naar volgend jaar, waarin onder meer de Olympische Spelen op het programma staan: "Weer zes belangrijke punten en stappen gezet met het team. Op naar 2020!"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!