Uitslag | PSV, FC Twente en SC Heerenveen winnen returns Eredivisie Cup Ajax-fans eerste kwartier stil in topper tegen PSV als protest Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan'' FOTO | De Graaf maakt rentree bij West Ham United na zware knieblessure Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

Mooi moment op komst voor Spitse: ''Kijken we naar uit''

( 0 reacties)
Mooi moment op komst voor Spitse: ''Kijken we naar uit''

De OranjeLeeuwinnen hebben hun laatste interland van het jaar gespeeld. Dinsdagavond werd er met 4-1 gewonnen van Slovenië. Voor Sherida Spitse komt de vakantie er bijna aan: de middenveldster speelt nog twee wedstrijden voor de club.

"En dan lekker vakantie. Ik ben van december tot december doorgegaan en heb alleen tien dagen rust gehad na het WK", vertelt Spitse voor de camera van Veronica. "Fysiek gaat het nog goed, maar mentaal ben ik wel klaar met alle verplichtingen rond het voetbal."

"Op een gegeven moment is even vakantie ook wel lekker", geeft de recordinternational aan, die begin volgend jaar nog mooie momenten gaat beleven: "Begin januari is er een kleine op komst, daar kijken we heel erg naar uit."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!