Goed nieuws! NOS bemachtigt rechten voor EK van 2021 UEFA voert groepsfase in voor Champions League vanaf 2021/22 Het programma van 4 december: Oranje O17 in actie Rapinoe haalt uit: ''De grote sterren zeggen helemaal niets!'' Miedema nieuwe ambassadeur War Child: ''Die verantwoordelijkheid neem ik graag''

Spitse lovend over tweetal: ''Ze doet het goed, is heel rustig''

( 0 reacties)
Spitse lovend over tweetal: ''Ze doet het goed, is heel rustig''

De OranjeLeeuwinnen speelden dinsdagavond de laatste interland van dit kalenderjaar. In het GelreDome werd Slovenië met 4-1 verslagen. Aniek Nouwen en Liza van der Most stonden in de basis en Sherida Spitse was te spreken over het tweetal.

"Ze hebben kwaliteiten", zei de recordinternational na afloop voor de camera van Veronica. "Nouwen doet het heel goed. Aniek doet het goed, ze is heel rustig. Ze maakt zich niet zo snel druk en dat zie je ook op het veld", lacht Spitse. "Dat vind ik wel mooi."

"Liza is ook gewoon een goede rechtsback, Dees (Desiree van Lunteren, red.) ook. We hebben op meerdere posities goeie kwaliteiten en meerdere speelsters die daar kunnen staan. De concurrentie is er, dat is alleen maar goed", aldus Spitse, die tegen Slovenië haar 175e interland speelde.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!