Spitse belangrijk: ''Dan is het aan mij om ze erin te schieten''

0
Spitse belangrijk: ''Dan is het aan mij om ze erin te schieten''

De OranjeLeeuwinnen hebben het interlandjaar afgesloten met een overwinning. Dinsdagavond werd Slovenië met 4-1 verslagen, mede door twee benutte penalty's van Sherida Spitse.

"Ze creëeren ze voor mij", doelt Spitse op de strafschoppen. "Daniëlle is heel slim altijd. Ze krijgt ook wel tikken, maar ze valt ook. Dat is wel een kwaliteit, ook van haar", zei de recordinternational voor de camera van Veronica.

"Dan is het aan mij om ze erin te schieten. Ik heb een keer gemist vorige maand, dan is het wel fijn dat ik er nu drie scoor in deze kwalificatiereeks", vervolgde Spitse, die vindt dat de Leeuwinnen het verplicht zijn om de drie punten te pakken. "Met alle respect voor de andere tegenstanders, maar je ziet wel dat wij gewoon vele maal meer kwaliteit."

"Ook al komen we door een misverstand 1-0 achter, we zijn nauwelijks in de problemen gekomen verder", was het oordeel van de middenveldster na het treffen met Slovenië. "Het is aan ons om iedere keer die drie punten te halen en dat is knap. Het is ons ook verplicht, vind ik."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!