Terugkeer Beerensteyn heeft gevolgen: ''Er valt één speelster af''

0
Terugkeer Beerensteyn heeft gevolgen: ''Er valt één speelster af''

De OranjeLeeuwinnen spelen morgen hun laatste interland van het kalenderjaar. Tegen Slovenië kan Lineth Beerensteyn weer in actie komen. De aanvalster ontbrak afgelopen vrijdag nog tegen Turkije.

Beerensteyn liep in de competitiewedstrijd van Bayern München tegen 1. FC Köln een (lichte) hersenschudding op en moest daardoor het treffen met Turkije aan zich voorbij laten gaan. Tegen Slovenië is de aanvalster dus weer van de partij.

"Het is goed gegaan. Ik wil haar graag bij de groep hebben. Op het moment dat iemand fit is en ze kan aansluiten, dan wil ik dat graag", vertelde bondscoach Sarina Wiegman vandaag op de persconferentie. "Lineth wil er zelf ook graag bij zijn."

De terugkeer van Beerensteyn heeft wel gevolgen voor een andere speelster, zo legt Wiegman uit. "Je mag met een groep van 23 speelsters een wedstrijd spelen. Wij hebben, omdat Lineth er in het begin niet bij kon zijn, de selectie aangevuld. Nu hebben we Lineth toegevoegd, dus nu bestaat onze selectie uit 24 speelsters. Morgen mogen er maar 23 op het wedstrijdformulier staan, dus er valt één speelster af. Wie dat is, bepaal ik vanavond na de training."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!