Uitslag | PSV, FC Twente en SC Heerenveen winnen returns Eredivisie Cup Ajax-fans eerste kwartier stil in topper tegen PSV als protest Wiegman hoopt op Veurink: ''Wil heel graag door met Arjan'' FOTO | De Graaf maakt rentree bij West Ham United na zware knieblessure Noordam: ''Dat lijkt me wel een mooie competitie om in te spelen''

Viertal Leeuwinnen aast in laatste interland op volle 'strippenkaart’

( 0 reacties)
Viertal Leeuwinnen aast in laatste interland op volle 'strippenkaart’

De OranjeLeeuwinnen spelen morgen hun laatste interland van het jaar. Als Dominique Bloodworth, Desiree van Lunteren, Jill Roord en Sherida Spitse in actie komen tegen Slovenië, mag het viertal mooie cijfers overleggen.

Het kwartet kan dan namelijk voor het jaar voor 2019 een volle 'strippenkaart' overleggen. De vier Leeuwinnen kwamen tot nu toe dit kalenderjaar namelijk in alle (negentien) interlands van Leeuwinnen in actie.

Lineth Beerensteyn, Daniëlle van de Donk en Merel van Dongen speelden er tot dusver achttien, en kunnen 2019 afsluiten met negentien stempels. Het EK-kwalificatietreffen tussen de OranjeLeeuwinnen en Slovenië, gespeeld in het GelreDome, begint om 20:00 uur.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!