Kadoelen MO17-1 wint nuttige oefenwedstrijd van Sportsworld

In Pijnacker speelde de MO17-1 met een aantal invallers tegen Sportsworld een sterk interregionaal talententeam onder 15 met onder andere speelsters van Eindhoven.

De eerste helft heeft Kadoelen het lastig de tegenstander laat de bal makkelijk rondgaan en eenmaal in balbezit is Kadoelen de bal vaak snel weer kwijt. Toch hoeft Isabella nauwelijks in te grijpen. De beste kans is nog voor Kadoelen dat met een schot buiten de 16 van Chevarie de Sportsworld keepster op haar weg vindt.

In de tweede helft zien heeft Kadoelen meer controle over de wedstrijd. Sportsworld heeft weliswaar nog steeds het meeste balbezit en laat de bal makkelijk rondgaan maar Kadoelen komt er steeds gevaarlijker uit. Eerst redt de keepster van Sportsworld op een schot van Chevarie. Daarna is er een hachelijk moment voor de goal met een kopbal die blijft hangen, een omhaal en uiteindelijk komt de bal tegen de lat aan. In de 53e minuut is het uiteindelijk toch raak als via een combinatie tussen Khadija en Precious de bal bij Chevarie uitkomt die uithaalt van buiten de 16 en de 1-0 binnenschiet.

Daarna volgen er meer kansen en ook Sportsworld is nog een paar keer gevaarlijk maar gescoord wordt er niet meer. Zo eindigt een sportieve en nuttige oefenwedstrijd tegen een sterke en getalenteerde tegenstander in een 1-0 overwinning. Drie speelsters, Edessa, Ganna en Ina maakten hun debuut voor de MO17-1 vandaag en hebben het prima gedaan. Even later stapt iedereen na een leuke dag tevreden de bus in.