SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit

Wiegman maakt opstelling voor treffen met Turkije bekend

( 0 reacties)
Wiegman maakt opstelling voor treffen met Turkije bekend

Bondscoach Sarina Wiegman heeft zojuist haar opstelling voor het EK-kwalificatietreffen met Turkije bekendgemaakt. De wedstrijd in het Bornova Stadium begint om 17:00 uur Nederlandse tijd.

Onder de lat staat Sari van Veenendaal, de nummer één en aanvoerster van de Leeuwinnen. De verdediging wordt gevormd door Desiree van Lunteren, Aniek Nouwen, Dominique Bloodworth en Merel van Dongen.

Op het middenveld staan Jackie Groenen, Sherida Spitse en Daniëlle van de Donk. Voorin moeten Shanice van de Sanden, Vivianne Miedema en Jill Roord voor de doelpunten gaan zorgen.

Op de bank zitten onder meer Katja Snoeijs en Joëlle Smits, die allebei hun debuut kunnen maken voor de Leeuwinnen. De basisplaats van Nouwen betekent ook dat Anouk Dekker op de bank plaats moet nemen.

Opstelling Turkije: Sahin, Karagenc (C), Kaya, Topcu, Erkan, Kara, Altunkulak, Hancar, Karabulut, Barut, Pekel

Opstelling OranjeLeeuwinnen: Van Veenendaal (C), Van Lunteren, Nouwen, Bloodworth, Van Dongen, Groenen, Spitse, Van de Donk, Van de Sanden, Miedema, Roord

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!