Miedema over Smits: ''Heb meegekregen dat ze een veelscorende spits is''

0
Miedema over Smits: ''Heb meegekregen dat ze een veelscorende spits is''

Joëlle Smits zit voor het eerst bij de selectie van de OranjeLeeuwinnen. Bij het 'grote' Oranje heeft de jongeling concurrentie van onder meer Vivianne Miedema, over wie Smits vol lof is.

"Ik vind haar echt een topspits. Ze is altijd scherp voor de goal. Ze is sterk aan de bal", zegt de aanvalster van PSV voor de camera van FOX Sports. "Tijdens de wedstrijden op tv heb ik altijd wel gekeken. Je kijkt automatisch naar je eigen positie. Hier op de training kijk je naar elkaar. We hebben al een keer gesproken, maar nog niet heel veel", aldus Smits.

Miedema heeft nog niet veel van de jongeling gezien, maar vind het positief dat de jonge speelster doorstroomt naar het 'grote' Oranje. "Ik volg de Nederlandse competitie niet altijd op de voet, want ik speel natuurlijk zelf in het weekend.  Ik heb wel meegekregen dat ze een veelscorende spits is. Het is altijd goed om zo iemand bij de selectie te hebben. Het is alleen maar goed dat die meiden doorstromen. Daar hebben we eigenlijk heel lang op gewacht en nu is de tijd daar, dat is alleen maar positief", aldus Miedema.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!