Eredivisieclubs leggen wedstrijd minuut stil als statement tegen racisme BREAKING | Martens krijgt groen licht en staat voor rentree Van Lunteren stopt bij Oranje: ''Het is voor mij mooi geweest zo'' BREAKING | Van Lunteren zet punt achter interlandloopbaan Bondscoach Wiegman wint individuele prijs: ''Hield haar poot stijf''

Verdedigster FC Twente maakt rentree na zware knieblessure

( 0 reacties)
Verdedigster FC Twente maakt rentree na zware knieblessure

Mooi nieuws vanuit Enschede! Lysanne van der Wal heeft woensdag haar rentree gemaakt bij FC Twente. De verdedigster kwam in actie in een oefenduel van de Tukkers.

De ploeg van trainer Tommy Stroot won woensdagavond op het veld van AD'69 met 5-0 van het Duitse Borussia Bocholt. FC Twente kon niet beschikken over de (jeugd)internationals die momenteel op pad zijn met hun nationale ploeg: Ashleigh Weerden, Renate Jansen, Davinia Vanmechelen, Bente Jansen, Cheyenne van den Goorbergh, Danique Ypema, Daphne van Domselaar, Fenna Kalma, Lynn Wilms, Ella Peddemors en Naomi Hilhorst.

Zonder die internationals werd er dus met 5-0 gewonnen en maakte Van der Wal haar rentree na een zware knieblessure. De verdedigster liep in maart van dit jaar letsel aan de binnenkant van haar knie op en kwam dus woensdagavond weer in actie.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!