Zwangere Morgan heeft nog geen streep gezet door Olympische Spelen

0
Zwangere Morgan heeft nog geen streep gezet door Olympische Spelen

Alex Morgan en haar man Servando Carrasco zijn in verwachting van een kindje. Dat maakten de twee voetballers eind vorige maand bekend. In april is Morgan uitgerekend.

Door de zwangerschap is het niet zeker of de spits van de Verenigde Staten aan de Olympische Spelen mee kan doen. De groepsfase van het toernooi in Tokio wordt gespeeld tussen 22 juli 2020 en 28 juli 2020.

Toch heeft Morgan nog geen streep door haar deelname aan het toernooi gezet, zo zegt ze in gesprek met USA Today. "Ik hoop dat ik zo snel mogelijk weer op het veld sta. Nadat ik bevallen ben van een gezonde baby, wil ik terugkeren bij het nationale team en ik kijk ernaar uit om te spelen in Tokio", aldus de spits.

"Er zijn zoveel vrouwen die hun comeback hebben gemaakt na hun zwangerschap en die een succesvol gezinsleven hebben terwijl ze hun geliefde sport spelen op het hoogste niveau", geeft Morgan aan. "Ik plan om hen te volgen en mijn dochter rond te dragen terwijl ik onderweg ben naar de volgende stad om een wedstrijd te spelen", besluit ze.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!