OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

Berkel VR30+1 kampioen 7-tegen-7 competitie

0
Berkel VR30+1 kampioen 7-tegen-7 competitie

Vrijdagavond 1 november was het zover, de laatste ronde van de najaarscompetitie voor onze VR30+1 waarbij of Die Haghe VR30+1 of Berkel de titel zou grijpen en dus was het spannend van de éérste tot de laatste minuut. 

Berkel en Die Haghe gingen namelijk beide aan kop met evenveel punten en een bijna identiek doelsaldo. De eerste match tegen Die Haghe VR30+3 ging moeizaam. Heel veel kansen, maar de bal wilde er niet in. Gelukkig kwam de winst wel want op het eind viel de 0-1 via Linda Welles en scoorde Simone van Leeuwen de 0-2 en waren de éérste drie punten een feit, waardoor we nog volop meededen om het kampioenschap, aangezien Die Haghe VR30+1, de grote concurrent ook won, met 1-0.

De tweede wedstrijd begon het beter te lopen. We vonden elkaar, maar vooral het doel beter! Er werd met 4-0 gewonnen van HPSV VR30+1, door doelpunten van Linda Welles (2 keer), Simone van Leeuwen en Corine van der Gaag. Ook Die Haghe VR30+1 won opnieuw. 

Op doelsaldo stond Berkel er inmiddels beter voor, dus een gelijkspel in de laatste wedstrijd zou genoeg zijn. Maar uiteraard gingen we voor de winst om het verlies in de vorige ronde goed te maken. Verdedigend stond het als een huis en de aanvallen liepen lekker. Tegen het einde van de wedstrijd was het raak en maakte Linda Welles de 1-0. 

Die Haghe  werd nog een paar keer gevaarlijk, maar de voorsprong werd niet meer weggegeven en zo was het eerste kampioenschap van Berkel VR30+1 een feit!

Berkel won in totaal zeven wedstrijden, speelde vier keer gelijk en verloor maar een keer. Scoren deden de toppers ook, ze vonden 22 keer het doel en lieten maar acht tegentreffers toe. Ja, dan ben je de terechte kampioen!

Het was weer een mooie competitie met vaak hoogstaand voetbal en natuurlijk ook veel gezelligheid. In het voorjaar keert het team natuurlijk terug en laten ze zich weer horen en zien op en rond de velden.

Tekst en foto: CVV Berkel

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!