BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project'' OranjeLeeuwinnen zakken op FIFA-ranking na Tournoi de France

Leeuwinnen organiseren open trainingen voor EK-kwalificatieduels

0
Leeuwinnen organiseren open trainingen voor EK-kwalificatieduels

De OranjeLeeuwinnen mogen zich maandag weer melden op de KNVB Campus in Zeist, waar de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman zich voor gaat bereiden op de volgende EK-kwalificatieduels.

Op 8 november treffen de Oranjevrouwen Turkije in het Bornova Stadium in de Turkse stad Izmir. Vier dagen later, op 12 november, is Slovenië in het GelreDome in Arnhem de tegenstander.

Eén training op de KNVB Campus is openbaar. De OranjeLeeuwinnen openen dinsdag 5 november de deuren voor alle fans. Tijdens de open trainingen op de KNVB Campus in Zeist kun jij zien hoe de Oranjevrouwen zich voorbereiden.

Bondscoach Sarina Wiegman en de speelsters van Oranje melden zich om 11.30 uur op het veld van de KNVB Campus. De toegang voor deze training is gratis, maar geïnteresseerden dienen wel in het bezit te zijn van een plaatsbewijs. De tickets dienen geprint te worden op A4-formaat.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!