OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project''

VIDEO | Spitse en Waldus bereiken finale van Noorse beker

0
VIDEO | Spitse en Waldus bereiken finale van Noorse beker

Sherida Spitse en Maruschka Waldus staan met Vålerenga in de finale van de NM Cupen, de Noorse beker. Zondag werd er in de halve finale met 4-1 gewonnen van Arna-Bjørnar.

Spitse en Waldus begonnen allebei in de basis bij Vålerenga, dat in de handjes mocht knijpen met het optreden van Ajara Nchout Njoya. De aanvalster scoorde in de slotfase een hattrick en bracht Vålerenga zo naar de finale.

Arna-Bjørnar kwam namelijk al na acht minuten op voorsprong. Stine Pedersen tekende in de 21e minuut voor de gelijkmaker en lang leek het daarbij te blijven. Tot aan de 74e minuut. Toen sloeg Nchout Njoya voor het eerst toe.

Vijf minuten later was het opnieuw raak en vijf minuten voor tijd maakte de aanvalster haar derde. Daardoor won Vålerenga met 4-1 en staat het in de finale van de NM Cupen. Daarin is Lillestrøm SK, dat met 2-0 won van Trondheims-Ørn, de tegenstander.

Beeld: YouTube

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!