BREAKING | Competities amateurvoetbal niet hervat BREAKING | Tot 1 juni geen profvoetbal in Nederland vanwege coronacrisis OFFICIEEL | Olympische Spelen beginnen volgend jaar op 23 juli Van Dongen fel: ''Vrouwenvoetbal wordt gezien als maatschappelijk project'' OranjeLeeuwinnen zakken op FIFA-ranking na Tournoi de France

Olislagers hoopt op FC Twente als volgende tegenstander Eredivisie Cup

0
Olislagers hoopt op FC Twente als volgende tegenstander Eredivisie Cup

ADO Den Haag nam het in de afgelopen drie wedstrijden op tegen VV Alkmaar. De laatste twee ontmoetingen waren in de Eredivisie Cup en daarin kwam de residentieclub uiteindelijk als winnaar uit de bus.

Vrijdagavond werd er met 3-1 gewonnen, mede door een fraaie goal van Marisa Olislagers. Dat die bal er lekker in zat, zag de middenveldster zelf ook. "Van Sjaak (Polak, red.) moet ik vaker schieten. Nu weet ik zeker dat ik dat vaker moet doen", zei Olislagers na afloop tegenover het Algemeen Dagblad.

De middenveldster is te spreken over de nieuwe Eredivisie Cup, dat een laddersysteem kent. Ze weet al wie ze graag als volgende tegenstander ziet in de nieuwe competitie. "Daarom hoop ik dat het FC Twente wordt. Spelen we anders weer drie keer achter elkaar tegen Excelsior Barendrecht? Pff, ik was net zo blij dat we voorlopig VV Alkmaar niet meer ontmoeten. Nee, dan moet het zeker FC Twente worden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!