KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

Lees hier alle bezoekersinformatie voor OranjeLeeuwinnen - Slovenië

( 0 reacties)
Lees hier alle bezoekersinformatie voor OranjeLeeuwinnen - Slovenië

Na de uitstekende start van de OranjeLeeuwinnen aan de EK-kwalificatie speelt Oranje op dinsdag 12 november de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Het duel met Slovenië vindt plaats in het GelreDome en begint om 20:00 uur.

Lees hieronder alles wat je moet weten als je deze wedstrijd gaat bezoeken.

Tickets
De KNVB stuurt de tickets een paar dagen voor de wedstrijd naar je toe. Heb je jouw ticket(s) online gekocht in de KNVB Ticketshop? Vergeet dan niet om je tickets uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion.

Om de doorstroom bij de entree te versnellen, vragen we je om het ticket alvast in vieren te vouwen met de streepjescode bovenop. Je kunt de kaart scannen bij de toegangspoort door deze met de barcode naar boven op het plateau onder de scanner te leggen. Bij groen licht kun je door de poort naar binnen. Bij sommige poorten kunnen stewards met handscanners staan, deze helpen je verder.

Let op: Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

Sfeeractie
Bij binnenkomst liggen er klappers op jullie stoelen. We vragen alle supporters massaal met deze klappers te gaan klappen op het moment dat de OranjeLeeuwinnen het veld op komen. In de sfeervakken liggen ook vlaggen om mee te zwaaien. We verzoeken je de vlaggen na afloop weer in te leveren bij de KNVB-medewerkers.

Fanzone
Kom in de stemming in de Oranje Fanzone. Vanaf 17.00 uur is de Oranje Fanzone geopend. Je vindt de Fanzone, die voor iedereen gratis toegankelijk is bij de hoofdingang van het GelreDome. Er is voor ieder wat wils dus dé ideale manier om in de stemming te komen voor de wedstrijd! Zo is er van alles te doen voor kinderen, zoals schminken en een ontmoeting met Dutchy & Kicky. Er zijn drank- en foodstandjes. En de 538 DJ’s on tour zijn er om samen met jou er een feestje van te maken.

Vervoer
Als je met het openbaar vervoer reist kun je het beste de trein naar station Arnhem Centraal nemen. Vanaf hier vertrekken zowel pendel- als stadsbussen richting GelreDome.

Kom je met eigen vervoer naar het GelreDome? Kom dan goed voorbereid richting het stadion en bestel alvast van tevoren je parkeerkaart (vanaf €12,50). Een parkeerkaart op de dag zelf op het parkeerterrein is €15,-.

Een parkeerkaart geeft je toegang tot een parkeerplaats die op dat moment in gebruik is. Volg op de wedstrijddag de gele borden naar de parkeerplaats. Let op: Dit ticket geeft geen garantie tot de parkeerplaats P-GelreDome.

Stadioninformatie
In alle publieke ruimtes, inclusief de tribunes in het Gelredome mag er niet gerookt worden. Naast reguliere tabakswaren zijn ook alle vormen van e-smoking niet toegestaan.

Tijdens de wedstrijd kun je in het stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Betalen kun je met de GelreDome Wallet (betaalkaart) die verkrijgbaar is bij de automaten en/of kassa’s in en rondom het stadion.

De GelreDome Wallet is tijdens alle evenementen in het GelreDome geldig. Je kunt de Wallet via de speciale wallet website registreren en persoonlijk maken. Zo kun je eenvoudig je bestellingen terug zien, je tegoed opwaarderen of na afloop van het event terug laten boeken naar je rekening. Het minimale bedrag waarvoor je de Wallet kunt aanschaffen is € 5,-. Het is helaas niet mogelijk om de GelreDome Wallet voorafgaand aan een evenement aan te schaffen of te bestellen.

Alleen tassen van A4 formaat (30 x 21 x 10 cm) of kleiner mogen, na controle, het stadion mee in worden genomen. Tassen, koffers of goederen groter dan A4 formaat zijn dus niet toegestaan en zullen worden geweigerd bij de ingang. Er zijn geen kluisjes of andere opslagruimtes bij GelreDome.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!