KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion FC Twente moet eerste BeNe-titel aan RSC Anderlecht laten Contractnieuws: Coolen gaat voor tiende seizoen bij PSV FOTO | Fantastisch nieuws voor Spitse: ''Maken het beide goed!''

VIDEO! Haha! Groenen krijgt opnieuw lachers op hand via Twitter

( 0 reacties)
VIDEO! Haha! Groenen krijgt opnieuw lachers op hand via Twitter

Jackie Groenen speelde zondagmiddag haar tweede Manchester-derby in korte tijd. Waar de eerste met 1-0 verloren ging, werd er zondag met 2-0 gewonnen.

Groenen kreeg na afloop via Twitter wederom de lachers op haar hand. Waar de middenveldster vorige week nog de aandacht kreeg vanwege het feit dat ze de scheidsrechter uitlachte na een, voor haar, onbegrijpelijke beslissing, was het nu iets subtieler.

De aftrap van de tweede helft bij het treffen tussen United en City liet namelijk wat langer op zich wachten, terwijl de speelsters al op het veld stonden. Groenen kreeg het door het stilstaan behoorlijk koud, iets wat duidelijk zichtbaar was op een video die later gedeeld werd op Twitter.

"Waiting for the Deliveroo like", schreef Groenen bij het filmpje, iets wat tot hilariteit leidde onder haar volgers. "Jackie speelt voor een rivaal, maar het is onmogelijk om haar te haten", schreef iemand. "Love this", reageerde een andere fan.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!