Miedema valt geblesseerd uit bij bekerzege op Charlton Athletic

0
Miedema valt geblesseerd uit bij bekerzege op Charlton Athletic

Arsenal heeft ook de tweede wedstrijd in de Continental Tyres League Cup winnend afgesloten. Zondagmiddag werd Charlton Athletic met 4-0 verslagen door de Gunners.

Jill Roord, Daniëlle van de Donk en Vivianne Miedema begonnen alledrie in de basis in het bekerduel. Zij zagen Jen Beattie na iets meer dan een half uur spelen de score openen namens Arsenal.

Van de Donk verdubbelde op slag van rust de marge en zorgde zo voor een 2-0 stand bij de theepauze. Direct na de break was daar Beth Mead, die op fraaie wijze de voorsprong van Arsenal nog groter maakte.

Van de Donk tekende vervolgens voor haar tweede goal van de middag, waarmee ze tevens ook de eindstand op 4-0 bepaalde. De middenveldster werd in de 72e minuut naar de kant gehaald.

Een smetje op de zege van Arsenal was het geblesseerd uitvallen van Miedema. Zo'n vijf minuten voor tijd ging de spits naar de kant met een blessure aan haar kuit, waardoor de Gunners het duel met tien speelsters eindigden, aangezien coach Joe Montemurro al drie keer had gewisseld.

Montemurro liet na afloop op de clubwebsite van Arsenal weten dat de blessure van de spits meevalt, hoogstwaarschijnlijk is Miedema weer volledig hersteld als Arsenal het volgende week opneemt tegen Manchester City.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!