Het programma van 20 oktober: Opnieuw derby voor Groenen

0
Het programma van 20 oktober: Opnieuw derby voor Groenen

Het is vandaag zondag 20 oktober en het is tijd voor competitievoetbal! Vandaag staan er weer enkele wedstrijden waarin Nederlanders in actie kunnen komen op het programma. Wij zetten de duels voor je op een rijtje!

De voetbaldag begint om 12:00 uur. Sari van Veenendaal neemt het dan met Atlético Madrid op tegen CFF Madrid. Een uur later staat in Engeland (wederom) de derby van Manchester op het programma: het United van Jackie Groenen tegen City. Daarnaast treft Valencia (Jennifer Vreugdenhil) Rayo Vallecano.

Om 14:00 staan er in Duitsland wedstrijden op het programma. Dominique Bloodworth gaat met VfL Wolfsburg op bezoek bij FFC Frankfurt. Het SC Sand van Pia Rijsdijk en de geschorste Myrthe Moorrees speelt tegen Duisburg, terwijl Bayern München (Jacintha Weimar en Lineth Beerensteyn) Turbine Potsdam ontmoeten. In Frankrijk gaat de van een blessure herstelde Shanice van de Sanden met Olympique Lyon op bezoek bij Dijon.

In Engeland staan er naast de derby van Manchester nog meer wedstrijden op het programma voor de Continental Cup. Zo treft Reading (Maxime Bennink) Lewes en ontvangt het Arsenal van Jill Roord, Vivianne Miedema en Daniëlle van de Donk Charlton Athletic. Vanessa Susanna speelt met London City Lionesses tegen de London Bees en Danique Kerkdijk en Vita van der Linden staan tegenover elkaar: Brighton & Hove Albion - Bristol City.

Ook Iris Achterhof komt in actie met Durham en in Zweden speelt Loes Geurts met Kopparbergs/Göteborg FC tegen Växjö. De dag wordt om 16:00 afgesloten met het Nederlandse onderonsje tussen Tessel Middag (West Ham United) en Siri Worm (Tottenham Hotspur)

Het programma van 20 oktober:
12:00 Atlético Madrid (Van Veenendaal) - CFF Madrid
13:00 Manchester United (Groenen) - Manchester City
13:00 Rayo Vallecano - Valencia (Vreugdenhil)
14:00 FFC Frankfurt - VfL Wolfsburg (Bloodworth)
14:00 SC Sand (Moorrees, Rijsdijk) - Duisburg
14:00 Bayern München (Weimar, Beerensteyn) - Turbine Potsdam 
14:30 PSV - FC Twente
14:45 Dijon - Olympique Lyon (Van de Sanden)
15:00 Reading (Bennink) - Lewes
15:00 Arsenal (Roord, Miedema, Van de Donk) - Charlton Athletic
15:00 Brighton & Hove Albion (Kerkdijk) - Bristol City (Van der Linden)
15:00 London City Lionesses (Susanna) - London Bees
15:00 Blackburn Rovers - Durham (Achterhof)
15:00 Kopparbergs/Göteborg (Geurts) - Växjö
16:00 West Ham United (Middag) - Tottenham Hotspur (Worm)

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!