Martens zet volgende stap in revalidatie: ''Het gaat de goede kant op''

0
Martens zet volgende stap in revalidatie: ''Het gaat de goede kant op''

De terugkeer van Lieke Martens op het veld komt steeds dichterbij. De aanvalster is begonnen aan haar terugkeer op het veld en doet inmiddels loopoefeningen op het gras.

Dat maakt FC Barcelona vrijdag bekend. Voorheen deed Martens alleen oefeningen in de gym of in het zwembad. De aanvalster kampt al langere tijd met een blessure aan haar teen, iets waar ze tijdens het WK ook last van had.

"Iedere stap die ik zette deed pijn, maar nu maak ik stappen. In de afgelopen weken was ik actief in de gym en in het zwembad. Ik heb hard gewerkt met de fysiotherapeuten en het gaat de goede kant op, maar ik heb nog wat tijd nodig", zegt Martens, die dus al een tijdje geen bal heeft aangeraakt.

Het is lastig om te zeggen wanneer de aanvalster weer op het veld staat. "Het is een lastige blessure. Soms is het mentaal moeilijk voor me, omdat ik graag snel weer op het veld wil staan, maar dat is onmogelijk als je pijn hebt."

Toch komt haar rentree dus dichterbij. "Ik ben blij dat ik weer op het veld sta. Ik heb het hardlopen gemist", aldus Martens.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!