Hoogendijk in halve finale dansprogramma: ''Onder de blauwe plekken''

0
Hoogendijk in halve finale dansprogramma: ''Onder de blauwe plekken''

Anouk Hoogendijk staat zaterdagavond in de halve finale van Dancing with the Stars. De voormalig international van Oranje wil, uiteraard, door naar de finale van het dansprogramma.

"We gaan goed", zegt Hoogendijk tegenover het Algemeen Dagblad over haar deelname aan het programma. "Van de jury krijgen we telkens veel 8-en. Dat is prima, maar we willen nu een keer subliem scoren en zonder twijfels naar de finale doorstoten."

De spanning is wel aanwezig, zo geeft de voormalig speelster van onder meer Ajax en Arsenal toe. "De verschillen met de concurrentie zijn heel klein en we hebben écht meer stemmen nodig om deze week niet weer in de gevarenzone terecht te komen", vertelt Hoogendijk, die wel merkt dat het dansen steeds soepeler gaat.

Ze gaat het dan ook zeker missen als het programma afgelopen is, al zit er ook een keerzijde aan het dansen: "Zelf zit ik onderhand van top tot teen onder de blauwe plekken - nog erger dan voetballen joh!- en ik ben redelijk vermoeid. Toch sta ik elke dag weer op met het gevoel: yes, ik mag dansen!"

Foto via: Anouk Hoogendijk

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!