Roetgering baalt als een stekker: ''Nou, welkom in de wereldtop''

0
Roetgering baalt als een stekker: ''Nou, welkom in de wereldtop''

FC Twente heeft woensdagavond met ruime cijfers verloren. In Duitsland werd het maar liefst 6-0 voor VFL Wolfsburg. FC Twente-captain Maud Roetgering baalt als een stekker van de nederlaag.

"De speelsters hebben met elkaar afgesproken dat ze naar de wereldtop willen. Nou, welkom in de wereldtop", begint Roetgering zwaar teleurgesteld in gesprek met Tubantia. De verdedigster vindt dat een aantal goals voorkomen hadden kunnen worden. "Als we geconcentreerd zijn en adequaat hadden verdedigd, hadden we drie van de zes goals kunnen voorkomen."

Roetgering hoopt dat het treffen met VfL Wolfsburg een les is geweest voor de jonge ploeg. "Ik speel deze wedstrijden niet meer voor mezelf, ik heb alles al meegemaakt. Vanavond heeft iedereen kunnen zien dat we veel talent hebben, maar dat er op dit niveau ook andere dingen worden gevraagd."

Toch wil de aanvoerster het niet alleen bij hen zelf neerleggen. "Bij ons lopen de benen in het laatste half uur leeg, terwijl zij dan nog enorm veel power en frisheid kunnen brengen", besluit de aanvoerder lovend.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!