''Dan moet FC Twente snel de contracten van alle speelsters openbreken''

0
''Dan moet FC Twente snel de contracten van alle speelsters openbreken''

FC Twente speelt vanavond in de achtste finales van de Champions League tegen een Europese grootmacht. De ploeg van trainer Tommy Stroot gaat op bezoek bij VfL Wolfsburg.

De oefenmeester maakt zich geen illusies in het duel met de Duitse topclub. "Wolfsburg tegen FC Twente vrouwen is hetzelfde als de mannen van Barcelona tegen FC Twente spelen", zegt Stroot in gesprek met TC Tubantia. "Alleen als zij de slechtste dag van het jaar hebben en wij de beste, dan kunnen we meekomen."

Wolfsburg won al tweemaal de Champions League en is regerend Duits kampioen en bekerwinnaar. Ook nu zijn de Duitsers nog zonder puntenverlies. "Wolfsburg won op het eind van vorig seizoen met 6-0 van Bayern München met de internationals Jill Roord en Lineth Beerensteyn in de ploeg. Ik vraag me wel eens af wat ze hier in de interlandweken doen, want dan is iedereen weg", aldus Stroot.

De Duitse trainer van FC Twente weet dat Wolfsburg volle bak gaat. "Kampioen van Duitsland worden ze sowieso. Dat weten ze. In Wolfsburg telt dit seizoen maar één titel: de Champions League", meent Stroot. "Als wij stunten, dan moet FC Twente heel snel de contracten van alle speelsters openbreken... En dat van de trainer natuurlijk, haha."

Het treffen tussen VfL Wolfsburg en FC Twente begint vanavond om 18:00 uur. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!