FC Twente hoopt op stunt tegen Wolfsburg: ''We moeten erin vliegen''

0
FC Twente hoopt op stunt tegen Wolfsburg: ''We moeten erin vliegen''

FC Twente speelt woensdagavond de eerste wedstrijd in de achtste finales van de UEFA Women's Champions League. VfL Wolfsburg is de tegenstander.

Renate Jansen weet wat de ploeg van trainer Tommy Stroot te doen staat. "Alles moet op 100%. Je kan niet ergens 10% verzaken, want je weet dat de bal dan in het netje ligt. We moeten de duels aangaan en erin vliegen. Je moet net iets meer van jezelf laten zien en je moet net iets meer geven", zegt ze op de website van de Tukkers.

VfL Wolfsburg is geen onbekende van FC Twente. "Het is een tegenstander die eigenlijk veel beter is", weet Jansen. "Daarom oefenden we ook graag tegen Wolfsburg. Maar nu spelen we voor de Champions League, dat maakt het een hele andere wedstrijd. Het is goed dat we ooit al tegen ze hebben geoefend, maar het zal woensdag heel anders worden dan de voorgaande wedstrijden", voorspelt de aanvalster.

De regerend Duits kampioen is een van de topclubs in Europa, daar is Jansen duidelijk over. "Het kan erg moeilijk worden om de volgende ronde te bereiken. Zij zullen het grootste deel van de wedstrijd aan de bal zijn. We zullen het moeten hebben van de omschakeling."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!