Drachtster Boys/HR Piping verliest met 4-1 van TPP/Feyenoord Futsal VR1

0
Drachtster Boys/HR Piping verliest met 4-1 van TPP/Feyenoord Futsal VR1

Na een indrukwekkende een minuut stilte ter nagedachtenis aan het deze week overleden erelid van Drachtster Boys, de heer Roel Gjaltema, ging de wedstrijd van start met een sterk naar voren spelend en druk zettend Drachtster Boys/HR Piping.

Dat resulteerde in de derde minuut in de 0-1 van Jessie Prijs op aangeven van Simone Hofer. Het spel ging over en weer en beide teams kregen kansen waarbij de keepsters zich konden onderscheiden. Tot de negentiende minuut. Een schot van Dounia el Biyar werd door alles en iedereen van de Drachtster vrouwen gemist en de bal plofte zo in het doel: 1-1. Zo vlak voor de rust nooit een fijn gevoel.

In het begin van de tweede helft ging de strijd gelijk op waarbij aangetekend dat TPP/Feyenoord de beste kansen had maar de verdediging van Drachtster Boys/HR Piping hield lange tijd stand. Tot de 34e minuut. Een ‘ouderwets’ tweede paal doelpunt van Vivianne Verheyen zorgde voor de 2-1 en niet veel later maakte Nikki de Roest de 3-1. Wedstrijd gelopen.

De Drachtster vrouwen probeerden iets te forceren door middel van de meespelende keepster maar helaas na een onderschepping van een Drachtster aanval schoot keepster Bianca Troost van TPP de bal in het doel en eindigde de wedstrijd in een 4-1 verlies voor de Drachtster vrouwen van Symen Abe Hoekstra.

Volgende week vrijdag 18 oktober is Drachtster Boys/HR Piping VR1 vrij en de week daarna komt Exstudiantes Zwolle VR1 op bezoek in de SNIJ Noorhal.

Foto via: Tibbesma Fotografie

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!