Spitsenduo PSV legt lat: ''Minimaal 40 doelpunten samen dit seizoen''

0
Spitsenduo PSV legt lat: ''Minimaal 40 doelpunten samen dit seizoen''

Het duo Joëlle Smits en Katja Snoeijs deed Ajax zondagmiddag de das om. Beide spitsen maakten twee goals, waardoor PSV uiteindelijk met 4-1 won in Amsterdam.

"De uitslag is iets anders dan hoe het in het veld voelde, vooral in de tweede helft waren wij op een gegeven moment wel een beetje de controle kwijt. Dan is het lekker dat je wel de kansen die je krijgt, dat je die zo afmaakt. Daarmee maak je de wedstrijd dood. Maar dat het zo makkelijk zou gaan, nee, dat had ik vooraf niet verwacht", gaf Snoeijs na afloop toe voor de camera van FOX Sports.

Volgens Smits is PSV momenteel kampioenskandidaat nummer één. "Maar we hebben nog heel veel wedstrijden te gaan. Als we zo doorgaan, gaan we zeker de goede kant op." Het maakt beide speelsters uiteindelijk niet uit wie er topscorer wordt.

"Volgens mij moeten we gewoon zorgen dat we iedere wedstrijd winnen en het zou mooi zijn als we er elke wedstrijd gewoon allebei twee maken", is het politiek correcte antwoord van Smits. Snoeijs voegt toe: "Als wij nummer één en twee zijn en we hebben uiteindelijk de titel, dat vind ik veel belangrijker. Dan mag Joëlle topscorer worden van mij."

Samen doelpunten maken, dat willen de twee wel. "Ik denk dat we er minimaal 40 gaan maken dit seizoen", aldus Snoeijs. Smits doet er nog een schepje bovenop: "45."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!