Kop na nederlaag tegen PSV: ''Het was gewoon niet goed genoeg''

0
Kop na nederlaag tegen PSV: ''Het was gewoon niet goed genoeg''

Ajax ging zondagmiddag hard onderuit in de kraker tegen PSV. Op Sportcomplex De Toekomst wonnen de Eindhovenaren met 4-1. Het was niet goed genoeg, zo oordeelde Lize Kop na afloop.

"Ik denk dat we te makkelijk de tegengoals krijgen. In de eerste helft verliezen we de bal te makkelijk. Dat is gewoon zonde. Ik denk zeker dat wij het beter moeten doen", sprak de goalie voor de camera van FOX Sports. "We moeten naar onszelf kijken."

"De inspeelpasses gaan niet goed, we hebben te makkelijk balverlies. We komen niet in ons eigen spel. Dan staan we open en dan is het makkelijk scoren", was het oordeel van Kop. In de tweede helft ging Ajax wel beter spelen. "In de tweede helft zetten we het net even wat beter neer. Dat merken we ook. De ballen gaan beter, we laten de bal beter rondgaan. Dan scoren we, maar daarna verliezen we het ook weer. Dat is gewoon jammer."

"In de tweede helft creëeren we wel die kansen. Dan alsnog hebben we de restverdediging niet goed staan, waardoor we ze te makkelijk tegen krijgen. Dat is echt zonde. Het was niet goed genoeg. het moet beter, dat weten we voor de volgende keer", aldus Kop.

"We willen gewoon heel graag laten zien wat we kunnen", besluit de keepster. "Dat we dat nu niet doen, dat vind ik gewoon erg jammer. Het was gewoon niet goed genoeg."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!