VIDEO | Van der Vaart, Tadic en Van der Sar wensen Ajax succes in kraker

0
VIDEO | Van der Vaart, Tadic en Van der Sar wensen Ajax succes in kraker

Vanmiddag staat de kraker tussen Ajax en PSV op het programma. Voor het duel op Sportcomplex De Toekomst stromen de succeswensen binnen voor de Amsterdamse ploeg.

Zo spreken Rafael van der Vaart, Anouk Hoogendijk, Dusan Tadic, Stefanie van der Gragt, Edwin van der Sar en Merel van Dongen de speelsters van trainer Danny Schenkel toe. "Vandaag hebben jullie een hele grote wedstrijd tegen PSV. Ik heb vandaag ook mijn laatste grote wedstrijd", zegt Van der Vaart, die vandaag zijn afscheidswedstrijd speelt.

"Ik wil jullie heel veel succes wensen. Vergeet vooral niet te genieten, want dat is het allerbelangrijkste. De grote speelsters staan op in grote wedstrijden. Geniet ervan, maak ze gek. Ik heb niet zo vaak gewonnen van PSV, maar jullie gaan het doen. Heel veel succes!", aldus Van der Vaart.

Hoogendijk: "Hey lieve meiden, hier een ex-Ajacied die tegenwoordig een soort van danseres is. Ik ben op dit moment heel erg druk, maar ik volg jullie natuurlijk nog wel. Ik ben supertrots op jullie en ik weet zeker dat jullie van PSV gaan winnen. Heel veel succes. Geniet ervan en maak die keepster helemaal gek", aldus de voormalig speelster van Ajax.

Ook Tadic heeft een boodschap voor de speelsters van Ajax. "Hallo Ajax Vrouwen. Vandaag een belangrijke wedstrijd tegen PSV. Ik hoop dat jullie winnen en heel veel succes", zegt hij. Van der Gragt opent met het alleszeggende 'Bloed, zweet en tranen'. "Hey meiden! Hierbij wil ik jullie superveel succes wensen tegen PSV. Ik kan er helaas niet bij zijn, maar ik zit zeker voor de buis. Come on!"

Van der Sar kan er ook niet bijzijn, maar heeft wel een boodschap voor de Ajacieden. "Ik wens jullie heel veel succes. Ik kan er helaas niet bij zijn, maar veel plezier en drie puntjes he, come on!" Van Dongen moet vanmiddag zelf spelen met Real Betis, maar gaat Ajax wel volgen.

"Ik zou zeggen: doe je best tegen die mensen van onder de rivieren. Er is niets mooier dan winnen van PSV. Winnen van Feyenoord, oké, maar die bestaan niet. Dus: doe het! Doe het vandaag, doe het met zijn allen. Dan hoop ik zometeen als ik terug ben van mijn wedstrijd, mijn telefoon te openen met het fantastische nieuws dat jullie drie punten hebben binnengesleept."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!