Van Lunteren stopt bij Oranje: ''Het is voor mij mooi geweest zo'' BREAKING | Van Lunteren zet punt achter interlandloopbaan Bondscoach Wiegman wint individuele prijs: ''Hield haar poot stijf'' OranjeLeeuwinnen vallen in de prijzen met fantastisch WK Van Dongen oogst lof met reactie: ''Iets met spijker en kop''

Vrees voor zware knieblessure middenveldster ADO Den Haag

( 0 reacties)
Vrees voor zware knieblessure middenveldster ADO Den Haag

ADO Den Haag zag vrijdagavond twee speelsters uitvallen met een blessure in de wedstrijd tegen VV Alkmaar. Marisa Olislagers en Pleun Raaijmakers konden niet verder door een hoofdwond en een knieblessure.

Olislagers liep een gat in haar hoofd op en dat is inmiddels gehecht. Via Instagram laat de middenveldster weten dat ze inmiddels in orde is. De blessure van Raaijmakers lijkt echter erger. Volgens het Algemeen Dagblad gaat het om een zware knieblessure.

ADO Den Haag laat echter aan vrouwenvoetbalnieuws.nl weten dat het nog niet duidelijk is wat er precies aan de hand is. Raaijmakers heeft in ieder geval niets gebroken, maar in de loop van de week zal onderzoek moeten uitwijzen hoe ernstig de blessure is.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!