Interesse in Hoekstra: ''Ook clubs die Champions League spelen''

0
Interesse in Hoekstra: ''Ook clubs die Champions League spelen''

Het was aan het eind van het vorige seizoen onrustig rondom SC Heerenveen. Het was lang niet zeker of de Friezen door konden gaan met het vrouwenvoetbal, maar uiteindelijk werd de toekomst veiliggesteld.

"Als speelsters hebben wij er eigenlijk niet zoveel van meegekregen", blikt Tiny Hoekstra terug in gesprek met Omrop Fryslân. De ploeg heeft zich vooral gericht op het voetbal, zo geeft de aanvalster aan.

De ploeg van trainer Roeland ten Berge is dit seizoen wisselvallig, zo ziet ook Hoekstra. "Dan merk je ook dat we nog een jonge ploeg hebben. We hadden ook een paar blessures en missen nog een beetje een leider."

Er was interesse in Hoekstra, die zich afgelopen seizoen met 27 doelpunten kroonde tot topscorer van de Eredivisie. "Er waren wel een paar clubs die mij wilden hebben. Ook clubs die Champions League spelen", geeft ze toe. 

Eerder gaf de aanvalster in gesprek met vrouwenvoetbalnieuws.nl dat het goed voelde om nog een jaar bij SC Heerenveen te blijven. "Bij geen club had ik zoiets van: daar wil ik écht naar toe. Het voelde niet goed", zei ze eerder.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!