PSV kijkt uit naar kraker tegen Ajax: ''Wij zijn de favoriet''

0
PSV kijkt uit naar kraker tegen Ajax: ''Wij zijn de favoriet''

Vanmiddag staat de topper tussen Ajax en PSV op het programma. De Eindhovenaren hebben zich de afgelopen jaren in de spreekwoordelijke top drie gevoegd, zo ziet ook trainer Sander Luiten.

"Je sprak eerst over een top twee. Sinds we bij PSV op een dermate manier werken, is het een top drie geworden", aldus Luiten voor de camera van FOX Sports. Jeslynn Kuijpers is dan ook duidelijk: "We verbazen onszelf zeker niet. Ik denk dat we vorig jaar grote stappen hebben gemaakt. Dit jaar gaan we op dezelfde voet verder."

Vanmiddag staat dus de kraker tegen Ajax op het programma. "Wij zijn de favoriet", aldus Katja Snoeijs, die in de spits samenspeelt met Joëlle Smits. "In dat opzicht scheelt het wel dat we beide hetzelfde karakter hebben, dat we het elkaar gunnen. Dat maakt het makkelijker. Ik denk dat het alleen maar versterkt dat je twee spitsen in je team hebben die willen scoren."

Smits voegt toe: "Wij gaan voor een overwinning. Volgens mij wil je altijd winnen, zeker zo'n topwedstrijd met twee topploegen. Dan wil je zeker winnen", besluit de jonge spits.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!