Spitse in topscorerslijstje kwalificatie voor EK van 2021

0
Spitse in topscorerslijstje kwalificatie voor EK van 2021

Sherida Spitse heeft het in de EK-kwalificatiewedstrijden behoorlijk op haar heupen. De middenveldster scoort de ene na de andere goal en was afgelopen week tegen Slovenië belangrijk met twee goals (4-2 winst).

De recordinternational staat in het lijstje van topscorers van de EK-kwalificatie. Spitse staat op een gedeelde derde plek met vijf treffers. Ook Isabell Herlovsen (Noorwegen), Kim Little (Schotland) en Lara Prasnikar (Slovenië) wisten tot dusver vijf keer te scoren.

De Duitse Klara Bühl en de Finse Linda Sällström prikten er eentje meer binnen: zes. Zij staan dus op de gedeelde tweede plaats op de lijst die wordt aangevoerd door Caroline Graham Hansen.

De Noorse aanvalster wist tot dusver acht keer te scoren, waaronder drie keer in de 13-0 overwinning op de Faeröer Eilanden afgelopen dinsdag en twee keer tegen Wit-Rusland (7-1 zege).

De 29-jarige Spitse scoorde dus tweemaal tegen Slovenië. Ook in het EK-kwalificatietreffen met Turkije (3-0, een doelpunt) en Estland (7-0, twee doelpunten) wist ze het net te vinden.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!