''Ik hoop dat ik goede concurrentie kan zijn voor Lieke Martens''

0
''Ik hoop dat ik goede concurrentie kan zijn voor Lieke Martens''

Renate Jansen stond in de afgelopen twee EK-kwalificatiewedstrijden in de basis. Waar de aanvalster het tegen Slovenië lastig had, ging het tegen Rusland wat makkelijker. 

"De eerste wedstrijd was lastig. Slovenië was heel moeilijk om tegen te voetballen, moeilijk om de ruimte te vinden. Vandaag (gisteren, red.) was dat meer mogelijk. Dan ging het wel een stuk beter dan afgelopen vrijdag", gaf ze toe voor de camera van Veronica.

Jansen moest wennen, zo geeft de aanvalster aan. "Tegen Slovenië moest ik heel erg wennen. Zij zakten heel erg in, daar had ik heel veel moeite mee. Vandaag (gisteren, red.) was ik iets scherper. Ik was beter in de bal houden, in mijn acties maken en de ruimte benutten die ik had. Ik heb laten zien wat ik kan."

"Het is aan mij om de concurrentie aan te gaan", is ze duidelijk. "Ik heb in deze wedstrijd laten zien wat ik kan. Ik ben nog steeds groeiende. met dit soort wedstrijden groei ik door en leer ik van de momenten. Ik hoop dat ik straks goede concurrentie kan zijn voor Lieke Martens", besluit Jansen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!