SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit

Opa Miedema overleden: ''Hij was mijn grootste fan''

( 0 reacties)
Opa Miedema overleden: ''Hij was mijn grootste fan''

Vivianne Miedema speelde dinsdagavond mee in het EK-kwalificatieduel met Rusland. De spits kreeg van bondscoach Sarina Wiegman de keuze of ze mee zou spelen of niet, aangezien Miedema afgelopen weekend haar opa verloor.

"Mijn opa was mijn grootste fan. Dan is het mooi dat die goal erin gaat", zegt ze voor de camera van Veronica. Miedema scoorde de 2-0 tegen Rusland. "Opa was altijd mee, hij heeft alles gezien tot nu toe. Ik heb een speciale band met hem opgebouwd en dan is het best wel moeilijk om hier te staan."

Uiteindelijk zette Miedema dus de knop om. "Uiteindelijk ben ik nog steeds prof. Sarina heeft me de keuze gegeven: wil je spelen of niet? Ik weet dat opa heel graag had gewild dat ik zou spelen. Dan moet ik de knop omzetten en dat heb ik gedaan." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!