PSV neemt na dit seizoen afscheid van ervaren middenveldster OranjeLeeuwinnen doen financiële bijdrage aan steunpakket voor clubs BREAKING | FIFA: WK Onder 20 uitgesteld vanwege coronavirus Contractnieuws uit Amsterdam: Ajax deelt twee contractverlengingen uit OranjeLeeuwinnen komen komende tijd niet meer in actie

Van de Sanden maakt kans op Fashion Player Award: ''Kapsel iconisch''

0
Van de Sanden maakt kans op Fashion Player Award: ''Kapsel iconisch''

Life After Football komt dit jaar opnieuw met de Fashion Player Award. De genomineerden zijn deze week bekendgemaakt en op maandag 4 november wordt de winnaar bekendgemaakt.

Naast Navarone Foor, Ritsu Doan, Rai Vloet en Andre Onana is ook Shanice van de Sanden genomineerd. "Hoewel Shanice van de Sanden pas halverwege de twintig is, is ze een legende", schrijft Life After Football.

"Shanice was een van de helden van de Nederlandse Leeuwinnen op het EK van 2017 en op het WK van eerder dit jaar. Shanice is net zo stijlvol buiten het veld als dat ze getalenteerd op het veld is."

"De vleugelspeelster van Olympique Lyon combineert streetstyle met slimme kleding moeiteloos en haar kapsel is iconisch geworden", aldus Life After Football. Afgelopen zomer liet Van de Sanden zich voor het WK een pantercoupe aanmeten.

Stemmen op Van de Sanden kan via de website. Op maandag 4 november wordt de Fashion Player van 2019 bekendgemaakt.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!