SC Heerenveen op zoek naar oefentegenstander na afzegging FOTO | Heftig! Doelvrouw Liverpool loopt horrorblessure aan hoofd op SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit

Miedema komt met oproep: ''Alsjeblieft, zend Den Bosch uit voor mij''

( 0 reacties)
Miedema komt met oproep: ''Alsjeblieft, zend Den Bosch uit voor mij''

Voetbal is een van de belangrijkste dingen in de familie Miedema. Niet alleen Vivianne speelt op hoog niveau, broertje Lars tekende deze zomer een profcontract bij FC Den Bosch.

"Het is wel moeilijk om veel over hem mee te krijgen", zegt ze voor de camera van FOX Sports. "Ik volg iedere keer het schakelkanaal op FOX. Dus alsjeblieft: zend Den Bosch ook een keer uit voor mij", is de oproep van Miedema.

"Ik vind het hartstikke mooi voor hem. Het is alleen maar mooi dat hij nu ook op dit niveau speelt. Volgens mij is hij zijn draai aardig aan het vinden. Ik hoop dat hij zijn doelpuntjes gaat maken", aldus de ene goalgetter van de familie Miedema. De andere, Lars, wist dit seizoen nog niet te scoren.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!