SC Heerenveen neemt afscheid van doelvrouw; Spaans avontuur wacht Wow! Al 17.000 kaarten verkocht voor wedstrijden Tournoi de France Arsenal gaat in Londense derby tegen Chelsea hard onderuit KNVB komt met informatie over kaartverkoop voor Tournoi de France BREAKING | Kraker tussen PSV en Ajax wordt gespeeld in Philips Stadion

VIDEO | Afwezige Leeuwinnen feliciteren Van de Donk: ''Rebelletje!''

( 0 reacties)
VIDEO | Afwezige Leeuwinnen feliciteren Van de Donk: ''Rebelletje!''

Daniëlle van de Donk speelt vanavond haar honderdste interland in Oranje. De middenveldster begint in de basis tegen Rusland.

De afwezige OranjeLeeuwinnen: Jackie Groenen, Kika van Es, Shanice van de Sanden, Stefanie van der Gragt en Lieke Martens, feliciteren de middenveldster met die mijlpaal. 

"Hey Daantje. Ik ben heel blij dat ik met je samen mag voetballen en dat ik van je mag leren. Ik hoop dat er nog meer dan honderd aankomen", zegt Groenen. Van Es voegt daaraan toe: "Hey lieve Daan. Ik wil je voor vanavond heel veel succes wensen. Ik vind het heel erg jammer dat ik er niet bij kan zijn bij deze bijzondere mijlpaal."

Ook Van de Sanden is blij voor Van de Donk. "Hey rebelletje, Daantje. Het is een ontzettende mijlpaal in je carrière. Honderd interlands. Dat kan ik je nog niet nadoen. Zo ver ben ik nog niet. Geniet vooral vanavond. Niet te veel nadenken. Genieten."

Martens zegt: "Hey lieve Daan. Vanavond ga je je honderdste interland spelen. Ja, wauw, gewoon je honderdste. Ik vind het jammer dat ik er niet bij kan zijn. Maar in de tiende minuut zit ik ook voor de buis te zingen!"

Van der Gragt heeft nog een verzoek voor 'Daan'. "Ik ben supertrots op je. in Eindhoven, in jouw stadion. Maak er wat moois van. En als kers op de taart: een doelpuntje alsjeblieft!"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!