Trainer De Kennemers krijgt bedreigingen na incident met scheids

0
Trainer De Kennemers krijgt bedreigingen na incident met scheids

Het ging er afgelopen weekend bij het duel en KFC en De Kennemers niet even vriendschappelijk aan toe. De trainer van de bezoekers, Harry Pijnenburg, was ontevreden over de leiding en reageerde zijn woede af op scheidsrechter Siem Groenewegen. 

Pijnenburg trok, naar eigen zeggen, de fluit uit de mond van Groenewegen. "Dat had ik nooit moeten doen. Het was mijn fout dat het uit de hand liep", reageert de oefenmeester in gesprek met het Noordhollands Dagblad.

Vervolgens kwam een van de speelsters van KFC volgens Pijnenburg verhaal halen. "Ik ben zelf ook belaagd, heb nu een blauw oog. En ja, vervolgens heb ik die speelster aan haar haren naar de grond getrokken", geeft hij aan.

Inmiddels heeft Pijnenburg verschillende bedreigingen ontvangen. Eén iemand zou 'zijn hoofd van zijn romp trekken'. In een ander bericht dat de trainer heeft ontvangen, staat dat hij thuis bezoek zou krijgen. Pijnenburg slaapt daardoor voorlopig niet thuis.

De trainer gaat aangifte doen van de dreigementen. Er is ook aangifte gedaan tegen Pijnenburg na het incident bij het duel tussen KFC en De Kennemers. "Het wordt een politiekwestie", concludeert hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!