KNVB komt met belangrijke mededelingen over duel met Rusland

0
KNVB komt met belangrijke mededelingen over duel met Rusland

De OranjeLeeuwinnen nemen het vanavond op tegen Rusland. De wedstrijd, die wordt gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven, begint om 20:00 uur.

Naast de gebruikelijke bezoekersinformatie, komt de KNVB nu met twee belangrijke mededelingen. In het stadion zijn vanavond namelijk alleen inklapbare paraplu's zonder punt toegestaan.

Daarnaast raadt de voetbalbond de toeschouwers aan om op tijd van huis te vertrekken, in verband met eventuele files door het slechte weer. Verder is het belangrijk om te weten dat je de tickets voor het treffen met Rusland uit moet printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion.

Om de doorstroom bij de entree te versnellen, vragen we je om het ticket alvast in vieren te vouwen met de streepjescode bovenop. Je kunt de kaart scannen bij de toegangspoort door deze met de barcode naar boven op het plateau onder de scanner te leggen. Bij groen licht kun je door de poort naar binnen. Bij sommige poorten kunnen stewards met handscanners staan, deze helpen je verder.

Let op: Een ticket op een smartphone kan NIET worden gescand en geeft dus géén toegang.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!