''Dat is iets wat we vandaag absoluut beter gaan doen''

0
''Dat is iets wat we vandaag absoluut beter gaan doen''

Afgelopen vrijdag hadden de OranjeLeeuwinnen moeite met Slovenië. Uiteindelijk werd er met 4-2 gewonnen, maar er waren verbeterpunten. Vanavond wil de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman de verbeteringen laten zien tegen Rusland.

"We moeten de organisatie beter neerzetten, dan wordt het makkelijker voetballen en krijg je meer samenhang binnen het team. Dat is de belangrijkste les. Daar hebben we het ook over gehad. Deze groep is niet gebaat bij streng zijn of boosheid", zegt Wiegman over haar aanpak.

"Uiteindelijk heeft iedereen het beste voor en willen we goed voetballen. Vrijdag was het niet zo goed, maar we winnen gelukkig wel", vertelde de bondscoach op de persconferentie. "Uiteindelijk is het niet gelukt om de wedstrijd om te zetten in beter voetbal. Daar hebben we over gesproken met elkaar, we hebben beelden teruggezien."

"Dan komen de speelsters ook met dingen die we dan bespreken. We zijn met elkaar tot conclusies gekomen, waar we vandaag weer wat mee gaan doen", geeft Wiegman aan. Ze besluit: "Iedereen zag dat we slordig aan de bal waren en verkeerde keuzes aan de bal maakten. Dat is iets wat we vandaag absoluut beter gaan doen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!