''Rusland is fysieker dan alle andere tegenstanders uit de poule''

0
''Rusland is fysieker dan alle andere tegenstanders uit de poule''

Rusland is vanavond in het Philips Stadion de volgende tegenstander voor de OranjeLeeuwinnen in de jacht op een ticket voor het EK van 2021. Daniëlle van de Donk, die hoogstwaarschijnlijk haar honderdste interland zal gaan spelen, is aardig op de hoogte van de tegenstander.

"Ik weet aardig wat van Rusland. Ik vind ze wel goed, als ik eerlijk ben", zegt de middenveldster. "Rusland is de sterkste tegenstander in de poule. Ze willen graag voetballen en zijn goed in spelhervattingen. Wij hebben het echt goed besproken", geeft Van de Donk aan.

"Ik denk dat het hetzelfde wordt als in de afgelopen wedstrijden: wij zijn voetballend beter, hebben meer de bal en zullen het spel moeten maken. Maar Rusland is fysieker dan alle andere tegenstanders uit de poule", weet ze. 

"Je wil een goede partij op de mat leggen en stappen maken met het team. Nu tegen een iets betere tegenstander, dat is een uitdaging", besluit Van de Donk. De wedstrijd vindt plaats in het Philips Stadion, iets wat de jubilaris geweldig vindt. "Het is altijd bijzonder voor ons om in Nederland te spelen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!