Van Dongen oogst lof met reactie: ''Iets met spijker en kop'' Van de Donk blikt terug: ''Begonnen me in mijn gezicht uit te lachen’’ Feyenoord-fan Miedema: ''Had Kuyt en Van Persie achterop'' Excelsior Barendrecht komt met blessure-update over uitgevallen Kersten Wiegman met KNVB in gesprek over contract: ''Gesprekken lopen goed''

VIDEO | Zo ging de laatste ontmoeting tussen Oranje en Rusland

( 0 reacties)
VIDEO | Zo ging de laatste ontmoeting tussen Oranje en Rusland

De OranjeLeeuwinnen nemen het vanavond op tegen Rusland. De EK-kwalificatiewedstrijd, gespeeld in het Philips Stadion, begint om 20:00 uur. Beide landen stonden zes keer eerder tegenover elkaar, waarvan het duel op 24 januari 2017 de laatste was.

In het Spaanse San Pedro del Pinatar stond er toen een oefeninterland op het programma. Oranje bleek destijds met 4-0 te sterk voor de Russen. De Leeuwinnen kwamen vlak voor rust op voorsprong door Vivianne Miedema.

Na de thee was het opnieuw Miedema die scoorde en daarmee de 2-0 op het scorebord zette. In de laatste minuten pikte ook Lineth Beerensteyn haar doelpuntje mee, waarna Miedema haar hattrick completeerde. Tien speelsters van de huidige spelersgroep maakten destijds ook deel uit van de Oranjeselectie: Loes Geurts, Desiree van Lunteren, Anouk Dekker, Sherida Spitse, Vivianne Miedema, Daniëlle van de Donk, Lineth Beerensteyn, Jill Roord, Sari van Veenendaal en Danique Kerkdijk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!