Het programma van 22 september: Nederlanders in actie

0
Het programma van 22 september: Nederlanders in actie

Het is vandaag zondag 22 september en het is vandaag tijd voor clubvoetbal! Er staan vandaag weer een paar leuke wedstrijden op het programma, waaronder Engels bekervoetbal.

De dag begint vroeg. Om 11:30 uur staan de wedstrijden tussen het Valencia van Jennifer Vreugdenhil en Athletic Club, en Sporting de Huelva (Selena Babb) en Sevilla op het programma. Om 13:00 uur begint de Continental League Cup.

Daarin een Nederlands onderonsje: Iris Achterhof neemt het met Durham op tegen het Aston Villa van Nadine Hanssen. Een uur later staan in Duitsland SC Sand (Myrthe Moorrees en Pia Rijsdijk) en het Bayern München van Jacintha Weimar en Lineth Beerensteyn tegenover elkaar. Ook in Nederland wordt er gevoetbald: om 14:30 uur begint de wedstrijd tussen Excelsior Barendrecht en SC Heerenveen.

Om 15:00 uur beginnen er vijf wedstrijden in Engeland. Tessel Middag gaat met West Ham United op bezoek bij Chelsea. Siri Worm ontmoet met Tottenham Hotspur het Reading van Maxime Bennink en Inessa Kaagman en Kika van Es nemen het met Everton op tegen Birmingham City.

Danique Kerkdijk speelt met Brighton & Hove Albion tegen Charlton Athletic en het Nederlandse Arsenal-trio (Vivianne Miedema, Jill Roord en Daniëlle van de Donk) ontmoeten London City Lionesses.

Om 16:00 uur staan er nog twee wedstrijden op het programma. Vita van der Linden speelt met Bristol City tegen de London Bees en in Spanje neemt Merel van Dongen het met Real Betis op tegen Real Sociedad.

Het programma van 22 september*:
11:30 Valencia (Vreugdenhil) - Athletic Club
11:30 Sporting de Huelva (Babb) - Sevilla
13:00 Durham (Achterhof) - Aston Villa (Hanssen)
14:00 SC Sand (Moorrees, Rijsdijk) - Bayern München (Weimar, Beerensteyn)
14:30 Excelsior Barendrecht - SC Heerenveen
15:00 Chelsea - West Ham United (Middag)
15:00 Tottenham Hotspur (Worm) - Reading (Bennink)
15:00 Birmingham City - Everton (Kaagman, Van Es)
15:00 Charlton Athletic - Brighton & Hove Albion (Kerkdijk)
15:00 London City Lionesses (Susanna) - Arsenal (Roord, Miedema, Van de Donk)
16:00 Bristol City (Van der Linden) - London Bees
16:00 Real Sociedad - Real Betis (Van Dongen)
Alle tijden zijn Nederlandse tijd

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!